Adam5811 April 11, 2016

Ai auzit povestea? Ai dreptate. Seria de meciuri de deschidere a limbii engleze în turneele Campionatului European nu are încă sfârșit. Episodul 9 a scris selecția 1xbet actuală a lui Roy Hodgson în sâmbătă noaptea în Franța – cu același rezultat. Dar de data aceasta punctele erau la îndemână. După gol, Erik Dier a condus Anglia și chiar și când al patrulea arbitru Tasos Sidiropoulos din Grecia și-a ridicat faza cu numărul trei – numărul de minute setat – o margine subțire.

“Știam că au un front jucători înalți care pot câștiga lupte.Am pierdut unul și avem un gol de echilibru “, a spus căpitanul Wayne Rooney, care se confruntă 1xbet cu primul euro ca mijlocaș.

“Ar fi trebuit să oferim un al doilea gol, care ar fi decis meciul”, antrenorul Hodgson sa supărat pentru o întârziere de decontare.

Shooter neașteptat

Singurul gol al Angliei în turneul de deschidere a fost ocupat de omul pe care nu v-ați aștepta. Eric Dier, primul aruncător de Euro Euro, are de obicei o taxă complet 1xbet diferită pe teren – după 1xbet online case de pariuri ce sa alăturat lui Tottenham în apărarea cu un an în urmă, deși a fost promovat în mijlocul acestui an, a părăsit în mod ofensiv în club și în echipa națională. >

“O lovitură mare!Dar care este mijlocașul nostru defensiv care face acolo? “Martin Keown, un expert BBC britanic și fostul apărător, a întrebat cu uimire. Gaura la surprins pe toată lumea, poate chiar pe sine. Mingea a fost bătută de cel mai bun marcator de la Premier League 1xbet în situația standard, Kanem, apoi a păcălit sub bara transversală cu mâna dreaptă. Numai sambata, la primul meci al Campionatului European, a scorat de la standard. Dar după meci, el nu a fost foarte fericit: “Suntem cu toții dezamăgiți acum.Am fost mai bine, remiza nu este de ajuns “, a spus el în interviu.” Nu a fost o performanță proastă, ci a jucat bine în turneu pentru a câștiga “, a spus Hart, pierzându-și contul net.

Și cum a antrenat echipa lui 1xbet Hodgson?

“O remiză este o înfrângere pentru noi – deja ne pregăteam să sărbătorim victoria, dar am pierdut-o”, a fost regretă antrenorul, care trăia din punct de vedere emoțional întregul joc la bănci.
Acum englezii trebuie să se pregătească pentru 1xbet Island Derby cu Țara Galilor. El este după scalpul Slovaciei în fruntea grupului B și împotriva lui Albion va ieși cu siguranță. Deja joi.